Supportersclub David en Mathieu van der Poel

 

Gastenboek

Wil je graag een reactie plaatsen dan kan dat in ons gastenboek. Echter wordt e.e.a. wel aan controle onderworpen, reacties die niet door de beugel kunnen en van kwetsende aard zijn worden verwijderd.

 

Gastenboek

135 berichten op 27 pagina's
Bruno Delespesse
19-02-18 10:50:45
Super weekend doe volgende week die twee er nog maar bij.
En dan vanaf volgend seizoen naar die 13 keer superprestige.
Super kampioen.
Wisa en Jos Van Loon Loos
18-02-18 17:17:33
Nog maar eens genoten! Mathieu geeft ons toch wel mooi te genieten wedstrijden! Ook David is best te genieten! Proficiat aan de beide broers.
Jaap Zuidema
11-02-18 16:36:22
Mathieu, je bewijst maar weer eens wie de ware wereldkampioen is. Eén wedstrijd kan niet bepalen wie de beste is, dat is alleen af te lezen aan een heel seizoen en daarin heb jij ongelooflijk goed gepresteerd. Je hebt ze in bijna alle wedstrijden je hielen (achterband) laten zien en je concurrenten zijn zeker geen koekenbakkers, maar niemand kan aan jou tippen. Mijn petje af voor jou en ook voor David die eveneens geweldig presteert. Ga zo door; ik geniet er elke keer weer van.
Bruno Delespesse
10-02-18 22:17:09
Super show gezien vandaag!!!
Wie is de wereldkampioen?
Supercoureur!!!! Proficiat!!!
MIMI BOOGAERTS
07-02-18 08:11:54
AAN DE FAM VANDERPOEL

MATHIEU WE BLIJVEN SUPPORTER IN GOEDE EN KWADE DAGEN. JIJ BENT DE MAN VAN HET JAAR, 26 KOERSEN WINNEN IS NIET NIKS.
VADER ADRIE TREK JE VAN DIE HEISA VAN JE UITSPRAAK NIETS AAN. JE BENT IEMAND DIE VEEL ERVARING HEEFT EN EEN EERLIJK MAN EN DAT KAN PIJN DOEN BIJ ANDERE ALS JE DE WAARHEID ZEGT.
IN HET BELGISCHE KAMP GING HET ER OM 'HOE MOETEN WE MATHIEU NEKKEN'. HEB IN JULLIE KAMP DAAR NIETS VAN GEHOORD HOE GAAN WE 'VAN AERT HET VUUR AAN DE SCHENEN LEGGEN'.SCHAAM ME OM BELG TE ZIJN. BEN FIER OM SUPPORTER TE ZIJN VAN MATHIEU EN DAVID EN HEB OOK VEEL RESPECT VOOR U ADRIE EN CORINNE.
VRIENDELIJKE GROETEN MIMI UIT VERTRIJK
Tonen: 5  10   20

 

 


 


 


 


 

 

Vin Unique

 

 

 

 

 

 

Mijn Twitter-tijdlijn

SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel @Davidvanderpoel draait mooi weekend in elkaar ! Derde in Hasselt, overwinning in Mol. Proficiat David! t.co/Ox7gw2mqLF Reageer Retweet Favoriet 3 Dec
SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel Mathieu pakt ook SP Gieten en sloopt zijn tegenstanders. Chapeau! Reageer Retweet Favoriet 1 Oct
SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel David van der Poel behaald eerste zege van het seizoen in Radcross Ilinau Zwitserland! Reageer Retweet Favoriet 24 Sep

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Tweet

 

 

 

427916